ULC


Welcome, Ministry Hristo Petrov Hristov(ULC Pastor), to the congregation of the Universal Life Church. As of 04/30/2015 you are now an ordained minister.

Welcome, Dr.of Metaphysics Hristo Petrov Hristov, to the congregation of the Universal Life Church. As of 05/05/2016 you are now an ordained minister.

"Най-важното е да създадете Църквата в себе си,в която сте сам свещеник в храма на вашата Душа!
                                                                                Paramahansa Yogananda

          About the Universal Life Church


„Многократното повторение на едно действие, създава мисловен образец, които създава фини електрически пътища в мозъка, подобно на браздите във фонографски запис. Вашият живот следва браздите, които самите вие създавате в мозъка си.“

                                                                      Paramahansa Yogananda

Прочетох в една книга, че ако не се науча да мечтая за нещо голямо, други хора ще го направят вместо мен, а аз ще трябва „да им помагам“ да сбъдват своята/тяхната си мечта, но не и моята такава… За това добре дошли в моята мечта. Мечтата да създавам изключителни неща, които да подобряват живота на човечеството като цяло и да помогнат на света да бъде малко по-добро място от това, което сме заварили...
В ТВ-предаване представям романа си "Силата на Пръстена"

Бог не разкрива себе си чрез външно наблюдение,а чрез вътрешно изживяване!


„Всеки се преобразява, щом веднъж почувства, че е обичан!“

Всеки от нас трябва да намери формата,която му позволява подобно назоваване (към онова за което ще осъзнае, че живее), после отработването и накрая овладяването й. Но откриването и е задължително, защото „работата“ свързана с Дхармата има собствен живот. Тя съществува независимо от автора си. И ни учи на един безценен урок: Чрез изкуството на съ-Творец да покорим Времето!
Silva Life System 26/27.11.2016
Silva Intuition System 25/26.02.107“'Никога не забравяй онези,които са постлали пътя  преди  теб! Никога не спирай с опитите да направиш света по-добър за онези,които ще го наследят след теб!“

      Kriya Yoga-Крия Йога
"Истинската основа на религията не е вярата, а интуитивното преживяване. Интуицията е душевната сила да се познае Бог. За да се разбере какво всъщност е религията, човек трябва да познае Бог."
                                                                                   Парамаханса Йогананда


Корици и фрагмент в една линия!Това, което нямам в повечето случаи ми се налага да Дам. Това, в което Вярвам, най-често ми се налага да се превърна за да го Раздам.
(мисъл,която се роди в съзнанието ми преди много години и която следвам неотлъчно през годините)

Всеки от нас може да прави онова, което умее да прави най-добре, да го прави с любов и от сърце и осъществява призванието си, като се съобрази с Божествения план и да бъде в полза на другите, като така може да дава своя принос за промяната в света. Това е истинска помощ.


                                            Massage and Reiki Therapist: Hristo P. Hristov
РЕЙКИ е древна система за естествено изцеление на духа и тялото при която целителят - посредник използва космическата енергия Рейки, която се влива и преминава през канала открити при настройките до ръцете на целителя и се предава на хора, животни, растения и др. Преоткрита е от д-р Микао Усуи в началото на ХХ век.