ULC

Welcome, Ministry Hristo Petrov Hristov(ULC Pastor), to the congregation of the Universal Life Church. As of 04/30/2015 you are now an ordained minister.

Всеки един от нас обича успеха, но и всеки, който го е постигнал, знае, че е платил висока или много по-висока цена, че е претърпял не един или два провала. Но също така знае, че за да го постигне е решил да вложи цялата си Енергия и Потенциал в своята Цел. Тя ни крепи в повечето случай на нашият живот. Талантът е 'даденост' за едни. Но за други (като мен) е Умение, което се развива с безброи часове труд, опитвания, тренировка с не-Отказване. Ако не правя нечий живот малко по-добър(от колкото преди да съм го срещнал),то си губя времето-повярвай ми. Знам го от опит. И не е до това, колко силно ме удря-животът. Важното е колко силно може да ме удари и да продължа напред. Колко мога да понеса и да продължа напред. Никъде няма лесно нещо. Никъде, запомнете го. Дори и когато си в корема на майка си, след 3 минутното удоволствие на баща си, тя те носи 9 месеца, което й коства много дискомфорт и притеснения...


Дали БОГ го "е казал" не знам,но ако е така
е важно да се знае: "Бъдете ТЪРПЕЛИВи защото АЗ ще подредя нещата!"

Welcome, Dr.of Metaphysics Hristo Petrov Hristov, to the congregation of the Universal Life Church. As of 05/05/2016 you are now an ordained minister.

"Най-важното е да създадете Църквата в себе си,в която сте сам свещеник в храма на вашата Душа!
                                                                                Paramahansa Yogananda

          About the Universal Life Church


„Многократното повторение на едно действие, създава мисловен образец, които създава фини електрически пътища в мозъка, подобно на браздите във фонографски запис. Вашият живот следва браздите, които самите вие създавате в мозъка си.“

                                                                      Paramahansa Yogananda

Reverend Pastor Hristo P.Hristov - Minister;
Universal Life Church - ULC Lyaskovts;
Прочетох в една книга, че ако не се науча да мечтая за нещо голямо, други хора ще го направят вместо мен, а аз ще трябва „да им помагам“ да сбъдват своята/тяхната си мечта, но не и моята такава… За това добре дошли в моята мечта. Мечтата да създавам изключителни неща, които да подобряват живота на човечеството като цяло и да помогнат на света да бъде малко по-добро място от това, което сме заварили...
В ТВ-предаване представям романа си "Силата на Пръстена"

Бог не разкрива себе си чрез външно наблюдение,а чрез вътрешно изживяване!

„Всеки се преобразява, щом веднъж почувства, че е обичан!“

Много хора смятат, че не заслужават да бъдат щастливи. Може би защото са направили нещо ужасно в миналото, за което не могат да си простят. Или защото са били малтретирани от някого и са изгубили чувството за самоуважение.
Лиценз за Щастие на Христо П. Христов!
Хората не изграждат живота ми. Аз сам го изграждам! Някога дори действително съм смятал, че между мен, моите Желания и Мечти стои това, което мислят хората!
Слава БОГУ не е така и няма да БЪДЕ! Винаги ще стоят на страна мнозина и само ще гледат!

Повече за събитието тук: http://bit.ly/2Ezu56A
Христо от Лясковец с гост Лекторите на Курса-"Ninja Presenter":
От ляво на дясно: Ангел Лазаров, Любомир Стоянов(организатор), Христо от Лясковец, Маргарит Ралев, Златин Цветков, Майк Рам;


Всеки от нас трябва да намери формата,която му позволява подобно назоваване (към онова за което ще осъзнае, че живее), после отработването и накрая овладяването й. Но откриването и е задължително, защото „работата“ свързана с Дхармата има собствен живот. Тя съществува независимо от автора си. И ни учи на един безценен урок: Чрез изкуството на съ-Творец да покорим Времето!
Silva Life System 26/27.11.2016
Silva Intuition System 25/26.02.107


Здравей Христо!Това е Твоят сертификат за завършването на 30 дневното предизвикателство "Планирай Живота си Умно" и е вече готов (ако желаеш можеш да си го принтираш и да си го сложиш в рамка на стената). Благодаря ти отново, че беше част от това Приключение и се радвам,че успя да стигнеш до самия финал. Нека този сертификат ти служи като символ, който да ти напомня за УспехаСтаранието и Търпението, което имаш у себе си. Нека този сертификат бъде символ за Удовлетворение и повод за още повече Успехи напред. Ще се радвам да ни споделяш в групата своя напредък и бъди нащрек за предстоящите изненади, които предстоят.
Martin Rohani


Thai Foot Massage-Lyaskovets!
Разхлабващия ефект е просто поразителен от Thai Foot Massage. След масажа се усеща лекота в краката. Ефектът от този вид масаж се отразява на цялото тяло, въпреки че се третират само ходилата и отзивите за него след преживяването са неизменно възторжени!

Курсът по Thai Foot Massage, в който участвах 2018 е проведен по световно утвърден стандарт с международно признати сертификати, издадени от Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand. Освен това получих и допълнителен сертификат, признати и от Американския национален сертификационен борд за терапевтичен масаж и работа с тяло - NCBTMB.


Единственият и Първи Удовлетворено - Лицензиран
Тайландски Рефлексо
-Терапевт се появи в Лясковец (не че до сега го е нямало в мое лице!) и се казва Христо Христов, само защото мечтаеше и си губеше времето”!

                          Thai Foot Therapist Hristo P. Hristov -Lyaskovets!


“'Никога не забравяй онези,които са постлали пътя  преди  теб! Никога не спирай с опитите да направиш света по-добър за онези,които ще го наследят след теб!“

      Kriya Yoga-Крия Йога
"Истинската основа на религията не е вярата, а интуитивното преживяване. Интуицията е душевната сила да се познае Бог. За да се разбере какво всъщност е религията, човек трябва да познае Бог."
                                                                                   Парамаханса Йогананда


Корици и фрагмент в една линия!Това, което нямам в повечето случаи ми се налага да Дам. Това, в което Вярвам, най-често ми се налага да се превърна за да го Раздам.
(мисъл,която се роди в съзнанието ми преди много години и която следвам неотлъчно през годините)

Всеки от нас може да прави онова, което умее да прави най-добре, да го прави с любов и от сърце и осъществява призванието си, като се съобрази с Божествения план и да бъде в полза на другите, като така може да дава своя принос за промяната в света. Това е истинска помощ.


                                            Massage and Reiki Therapist: Hristo P. Hristov
РЕЙКИ е древна система за естествено изцеление на духа и тялото при която Целителят - Посредник използва космическата енергия Рейки,която се влива и преминава през канала открити при настройките до ръцете на целителя и се предава на хора,животни,растения и др.
Преоткрита е от д-р.Микао Усуи в началото на ХХ век.