Massage

"Wellness-Flirt and SPA-Resort"

С усвояването на точно тази Магия се научих Обичайки да не искам да Притежавам, а само да Принадлежа на това Изкуство... Масажът!

Office OM Massage (Chair Massage)* – 15мин. – 15лв. с абонамент за 4 процедури в един месец (60лв)- веднъж седмично. При заплащане наведнъж, в началото на месеца (до 10-то число), се прави отстъпка от 10лв. и цената става - 50лв. Областите, които се обработват по време на този вид процедура са: глава, шия, гръб, рамене, ръце

Office OM Massage – 15мин. – 15лв. без абонамент и процедурите са нерегулярни, хаотични и по желание.
*Тай масаж на стол представя техники за практикуване на Тайландския масаж от седнала позиция на клиента.Масажът се извършва на специален стол от моя страна.Тай масаж на стол е подходящ за прилагане на работното място(офисът) или в домашни условия. Въпрос на Избор! За да не е ежедневие Стресът, трябва да знаем как да се отдръпнем от него и да релаксираме. Действието на този вид масаж е видимо веднага, а редовната му практика дава дълготраен ефект за цялостно подобряване на телесната хомеостаза.


...Тайната ми Надеждата за Успех в моята работата като Терапевт, е истинската Любов към нея(която изпитвам), не заради паричното възнаграждение, не заради прекараното време или приложените умения, а заради гордостта и удовлетворението от изпълнението на самата Работа.NEW: "Office Om Massage" - за регионите Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец! 
(а защо не и по целия свят)!!!
Това е иновация във вложението към „HR“- „човешки(те) ресурси, каквито са служителите на която и да е офис, фирма, фабрика, компания или корпорация. Това показва, на всички (определени) служители, колко много се държи на тях и на техния принос към работния процес в дадената компания. Хубавото на този род процедури е, че се правят през/върху дрехите, като се има в предвид само копчетата на яката и вратовръзките (ако са налице), които се разкопчават, за да не спират работата на енергията в тялото и процеса на масажа, по време на неговото изпълнение. Не се използват масла (освен при договорка между страните), за да не оставят следи по дрехите и да не се изисква ползването на душ, след процедурата. Областите, които се обработват по време на този род масаж са: глава, шия, рамене, ръце и гръб. Целта на процедурата е за времето през което тя протича, да се въздейства на ключови места по тялото, както и да се предотврати понижаването на енергията като цяло в организма. A след нейното привършване, то да се чувства леко, възобновено, бодро и работоспособно. 
Също така е важно, да се избегне онзи пик от 10:30 до 15:30 когато тялото става неуправляемо и много от задачите се „изпълняват механично“, а не конкретно и регулярно, което понижава работоспособността на всички ни. Този род масаж цели профилактично премахването на стреса, който се натрупва с времето, задачите и начина на живот, и ако терапевта забележи нещо нередно, превантивно информира за това.И нека не забравяме, че масажа през деня, допринася за дълбокия и спокоен сън през нощта, който е предпоставка за релаксирано тяло и ум. А с бистър ум и отпочинало тяло, всяка задача на света има решение... Добрите творчески решения се вземат след добра и зареждаща нощ. Заради това сам констатирах с годините, че е хубаво човек да не се лишава от този дар когато ежедневието ни става все по-динамично и се налага в повечето случаи да се свърши „на света“ работата... за кратък срок и по възможност-веднага! Позволете си го сега и ще усетите разликата!!! Така с годините  открих, че имам две ръце - една, за да помагам на себе си, и втора, за да помагам на другите като ги докосвам.

При мен не се налага да избирате между Цена или Качество,защото и двете са на Достъпно ниво с Обслужването.


10 въпроса, които трябва да попитате вашите Клиенти преди да започнете масажа:

1.Били ли сте при друг терапевт или масажист преди да дойдете при мен?
2.Боли ли ви някъде?Къде?И поради каква причина?
3.Каква е вашата професия?
4.Според вас как сте я получили тази болка или травма?
5.Пробвали ли сте нещо друго за болката и какво?
6.Вземате ли някакви лекарства,които да попречат на масажа?
7.Имате ли някакви алергии и гъбички по тялото?
8.Знаете ли нещо повече за моята масажна терапия?
9.Кой ви я препоръча?
10.Масажът  основно и преди всичко е за релаксация; И клиентът трябва да се почувства спокоен и сигурен.
Масаж на Тяло на масажна маса:
Частичен масаж на маса*: 
Единична цена в брой - 20лв. (масажа включва - гръб, глава, ръце).
Но за целта процедурите се заплащат предварително и се записват следващите часове, които ако не са удобни, на клиента се използва мобилната версия (за комуникация), до изчерпване на заявените процедури.

Цялостен масаж на маса*: 
Единична цена в брой - 35лв.  Ако процедурите са повече от 4 в месеца (в седмицата по веднъж) цената се предоговаря и тя става 25лв. 4 процедури = 100лв. За целта процедурите се заплащат предварително.
*Работи се изцяло с авторското „Масло от Джоджен“ и други продукти свързани с Продуктовите Гами на автора - „Златните 7“ и “Beaty Herbal Set” - cosmetics.

Повече за Програмата за "Loyalty Club" Тук: http://bit.ly/2mnrej9


Сега е времето да Направете подарък на свой Близък, Приятел, Роднина или Любим/а (ако искате и на враговете си), чрез Ваучер - програмата (Gift-Vouchers - MASSAGE). Интересното тук, е че не се нуждаете от Повод за да го сторите. Ако сте изчерпали своите идеи и не се сещате за нещо друго-погледнете насам и за да видите, какво още можем да ви предложим. Заявете своя Ваучер! Ваучерът се издава на всеки решил да инспирира осъзнат жест на нежност и внимание, да създаде едно незабравимо и чувствено преживяване, или да се отблагодари на някого (както вече казах с повод или без). 
Тук е един добър пристан за това усещане  и изживяване. Заповядайте и заявете своя Ваучер тук в сайта или на телефон само за МАСАЖ-0889273780.(погледнете списъка с процедури и продукти и си изберете - желания ДАР, защото съвсем скоро ще допълним асортимента с нови Процедури и Услуги). Заповядайте при нас!
                         
При мен масажите са БЕЗПЛАТНИ!!! Заплаща се само времето!


Инструментите ми за РефлексоТерапия!


Thai Foot Massage - в Лясковец!Thai Foot Massage - Lyaskovets!
Thai Foot Massage - Тай масажът на ходилата освобождава негативната енергия и увеличава жизнената енергия. Стимулира кръвообращението, детоксикацията на тялото. Балансира енергиите и с приятен масаж възстановява мирът и хармонията, което е нашето Естествено състояние. Освен това е екзотична наслада за Духа и Тялото.

Thai Foot Massage – това е последователност от мануални прийоми в изпълняващи се в точно определен ред върху стъпалата и долните части на двата крака. Общата продължителност на този масаж е 1 час.
Thai Foot Massage - по-скоро прилича на терапия, отколкото на обикновен масаж. Главното преимущество за клиента е възможността да се постигнат превъзходни резултати, както терапевтични, така и профилактични. Всички са чували за рефлекторните зони на стъпалото и чудодейните резултати. Освен това, голямата чувствителност на някои от точките на стъпалото, позволяват да се определят възможните нарушения в съответните органи (нищо, че конкретно когато го преподават не афишират за това). Разхлабващия ефект е просто поразителен. След масажа се усеща лекота в краката. Ефектът от този вид масаж се отразява на цялото тяло, въпреки че се третират само ходилата и отзивите за него след преживяването са неизменно възторжени!
Повече тук: https://bit.ly/2JMmiRl

Единична цена в брой - 35лв.  Ако процедурите са 4 в месеца (в седмицата по веднъж) цената  става 25лв. 4 процедури = 100лв.(вместо 140лв.)За целта процедурите се заплащат предварително. Времетраене 30-мин.
Цена за 1 час Thai Foot Massage - 50лв.
Добре е обяснена процедурата тук: https://bit.ly/2tLVsmK


Курсът по Thai Foot Massage, в който участвах 2018 е проведен по световно утвърден стандарт с международно признати сертификати, издадени от Thai Massage School of Chiang Mai, Thailand. Освен това получих и допълнителен сертификат, признати и от Американския национален сертификационен борд за терапевтичен масаж и работа с тяло - NCBTMB.
Единственият и Първи Удовлетворено - Лицензиран Тайландски Рефлексо-Терапевт се появи в Лясковец (не че до сега го е нямало в мое лице!) и се казва Христо Христов, само защото мечтаеше и си губеше времето”!

                       Thai Foot Therapist Hristo P. Hristov -Lyaskovets!


Винаги съм изпълнявал Работата си на Терапевт с всичката енергия, която мога да вложа в нея (а сега и лицензиран). Винаги съм давал онова мъничко допълнително нещо(което никой не забелязва), което обаче след време знам, че струва колкото всичкото останало (защото вече съм го виждал). И така изглежда, пред другите очи, че съм си загубил разсъдъка... За това правя повече въпреки липсата 'на медали'!

SPA & Reiki Holistic Therapy

                                         По пътя на топлите ръце!

Лечебната енергия е вградена в нашите тъкани,а лечебните способности са кодирани в нашата психика.Защото животът е Баланс между това да Задържиш или да Пуснеш!"Като променим миналото и пренесем тази промяна в настоящето, ние променяме и бъдещето. Всеки сегашен момент е бил бъдещ, преди да достигне до настоящето, а после се превръща в минало. Ако променим минало събитие, настоящето и бъдещето също реагират. Така се предизвиква ефекта на доминото, който може да направи много добрини в живота ни. Съветът ми е: Когато си представяте промяната сътворявайте в мислите си само положителни нови алтернативи. И знайте, че всичко е сега!"


                                                                                                Даян Стейн
Здравата човешка нервна система е право пропорционална на здравето на гръбначния стълб.


Не всеки ден получавам топли думи от Клиенти:
"Благодаря ти,това е висока оценка,за малък човек като мен."
"Много,много ме впечатли това което прочетох.Оценявам те много високо и ме впечатлява твоята непринуденост, скромност и всеотдайност към проблемите на другите... Не си малък. Остави другите да кажат това. Аз ценя такива като Теб. И сигурно не съм само аз. Те също трябва да ти го кажат, защото за времето досега, си постигнал толкова много и си дал на другите също толкова много, че това те прави много голям. Не бива да се съмняваш. Продължавай да правиш това което обичаш и си призван и знай, че има хора които оценяват..."
Детелина Ангелова Калчишкова