Massage

"Wellness-Flirt and SPA-Resort"

Office OM Massage (Chair Massage)*
– 15мин. – 20лв. с абонамент за 4 процедури в един месец (80лв.) - веднъж седмично. Областите, които се обработват по време на този вид процедура са:
глава,шия,гръб,рамене,ръце,длани. 

Office OM Massage – 15мин. – 20лв.
без абонамент и процедурите са нерегулярни, хаотични и по желание.
NEW: "Office Om Massage" - за регионите Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец! 
(а защо не и по целия свят)!!!
*Тай масаж на стол(Chair Massage) представя техники за практикуване на Тайландския масаж от седнала позиция на клиента. Масажът се извършва на специален стол от моя страна(а не случайно взет от някоя сладкарница). Тай масаж на стол е подходящ за прилагане на работното място (офисът) или в домашни условия, както може и в парка, гората или в планината. Въпрос на Избор! За да не е ежедневие Стресът, трябва да знаем как да се отдръпнем от него и да релаксираме. Действието на този вид масаж е видимо веднага, а редовната му практика дава дълготраен ефект за цялостно подобряване на телесната хомеостаза.


...Една от Тайните ми: Надеждата за Успех в моята работата като Терапевт, е истинската Любов към нея (която изпитвам от векове), не заради паричното възнаграждение, не заради прекараното Време или Усвоените и приложени Умения, а заради Гордостта и Удовлетворението от изпълнението на самата Работа. С усвояването на точно тази Магия се научих Обичайки да не искам да Притежавам, а само да Принадлежа на това Изкуство... Масажът!

Масаж на Тяло на масажна маса:
Частичен масаж на маса*: 
Единична цена в брой - 25лв. 
(масажа включва - гръб, глава, ръце)
Но за целта процедурите се заплащат предварително и се записват следващите часове, които ако не са удобни, на клиента се използва мобилната версия (посочения телефон за комуникация), до изчерпване на заявените процедури...
Цялостен масаж на маса*: 
Единична цена в брой - 40лв. 
4-ри Процедури в месеца (в седмицата по веднъж) 40лв. 4 процедури = 160лв. За целта процедурите се заплащат предварително в Брой. 
Само на постоянните ми клиенти за сега цената за 4 процеудири е 100лв.


*Работи се изцяло с авторското „Масло от Джоджен“ и други продукти свързани с Продуктовите Гами на автора - „Златните 7“ и “Beaty Herbal Set” - cosmetics. При мен не се налага да избирате между Цена или Качество, защото и двете са на Достъпно ниво с Обслужването.

Thai Foot Massage - Само в брой - 35лв. Времетраене: 30-мин!
Thai Foot Massage - Само в брой - 70лв. Времетраене: 1-час!
Reiki Holistic Massage - Само в брой - 40лв. Времетраене: 1-час!

GSM 0889273780 е само за Записване на Часове по Масаж!10 въпроса, които трябва да попитате вашите Клиенти преди да започнете масажа:

1.Били ли сте при друг терапевт или масажист преди да дойдете при мен?
2.Боли ли ви някъде?Къде?И поради каква причина?
3.Каква е вашата професия?
4.Според вас как сте я получили тази болка или травма?
5.Пробвали ли сте нещо друго за болката и какво?
6.Вземате ли някакви лекарства,които да попречат на масажа?
7.Имате ли някакви алергии и гъбички по тялото?
8.Знаете ли нещо повече за моята масажна терапия?
9.Кой ви я препоръча?
10.Масажът  основно и преди всичко е за релаксация; И клиентът трябва да се почувства спокоен и сигурен. 


Повече за Програмата за "Loyalty Club" Тук: http://bit.ly/2mnrej9


Сега е времето да Направете подарък на свой Близък, Приятел, Роднина или Любим/а (ако искате и на враговете си), чрез Ваучер - програмата (Gift-Vouchers - MASSAGE). Интересното тук, е че не се нуждаете от Повод за да го сторите. Ако сте изчерпали своите идеи и не се сещате за нещо друго-погледнете насам и за да видите, какво още можем да ви предложим. Заявете своя Ваучер! Ваучерът се издава на всеки решил да инспирира осъзнат жест на нежност и внимание, да създаде едно незабравимо и чувствено преживяване, или да се отблагодари на някого (както вече казах с повод или без). 
Тук е един добър пристан за това усещане  и изживяване. Заповядайте и заявете своя Ваучер тук в сайта или на телефон Предназначен само за МАСАЖ - 0889273780.(погледнете списъка с процедури и продукти и си изберете - желания ДАР, защото съвсем скоро ще допълним асортимента с нови Процедури и Услуги). Заповядайте при нас!
                         
При мен масажите са БЕЗПЛАТНИ!!! Заплаща се само времето!


Инструментите ми за РефлексоТерапия!


Thai Foot Massage - в Лясковец!Thai Foot Massage - Lyaskovets!
Thai Foot Massage - Тай масажът на ходилата освобождава негативната енергия и увеличава жизнената енергия. Стимулира кръвообращението, детоксикацията на тялото. Балансира енергиите и с приятен масаж възстановява мирът и хармонията, което е нашето Естествено състояние. Освен това е екзотична наслада за Духа и Тялото.

Thai Foot Massage – това е последователност от мануални прийоми в изпълняващи се в точно определен ред върху стъпалата и долните части на двата крака. Общата продължителност на този масаж е 1 час.
Thai Foot Massage - по-скоро прилича на терапия, отколкото на обикновен масаж. Главното преимущество за клиента е възможността да се постигнат превъзходни резултати, както терапевтични, така и профилактични. Всички са чували за рефлекторните зони на стъпалото и чудодейните резултати. Освен това, голямата чувствителност на някои от точките на стъпалото, позволяват да се определят възможните нарушения в съответните органи (нищо, че конкретно когато го преподават не афишират за това). Разхлабващия ефект е просто поразителен. След масажа се усеща лекота в краката. Ефектът от този вид масаж се отразява на цялото тяло, въпреки че се третират само ходилата и отзивите за него след преживяването са неизменно възторжени!
Повече тук: https://bit.ly/2JMmiRl

Thai Foot Massage - Само в брой - 35лв. Времетраене: 30-мин!
Thai Foot Massage - Само в брой 70лв. Времетраене: 1-час!
Повече за процедурата тук: https://bit.ly/2tLVsmK


Курсът по Thai Foot Massage, в който участвах 2018 е проведен по световно утвърден стандарт с международно признати сертификати, издадени от Thai Massage School of Chiang Mai,Thailand. Освен това получих и допълнителен сертификат, признати и от Американския национален сертификационен борд за терапевтичен масаж и работа с тяло - NCBTMB.
Единственият и Първи Удовлетворено - Лицензиран Тайландски Рефлексо-Терапевт се появи в Лясковец (не че до сега го е нямало в мое лице!) и се казва Христо Христов, само защото мечтаеше и си "губеше" времето!

                       Thai Foot Therapist Hristo P. Hristov -Lyaskovets!


Винаги съм изпълнявал Работата си на Терапевт с всичката енергия, която мога да вложа в нея (а сега и лицензиран). Винаги съм давал онова мъничко допълнително нещо(което никой не забелязва и не е изисквал от мен), което обаче сега пре погледа  на времето знам, че струва колкото всичкото останало (защото вече съм го виждал). И така изглежда, пред другите очи, че съм си загубил разсъдъка... За това правя повече въпреки липсата 'на медали', защото съм наГРАДен!

SPA & Reiki Holistic Therapy

                                         По пътя на топлите ръце!
Reiki Holistic Massage - Цена 40лв. Времетраене 1-час!

Лечебната енергия е вградена в нашите тъкани, а лечебните способности са кодирани в нашата психика. Защото животът е Баланс между това да Задържиш или да Пуснеш!"Като променим миналото и пренесем тази промяна в настоящето, ние променяме и бъдещето. Всеки сегашен момент е бил бъдещ, преди да достигне до настоящето, а после се превръща в минало. Ако променим минало събитие, настоящето и бъдещето също реагират. Така се предизвиква ефекта на доминото, който може да направи много добрини в живота ни. Съветът ми е: Когато си представяте промяната сътворявайте в мислите си само положителни нови алтернативи. И знайте, че всичко е сега!"


                                                                                                Даян Стейн
Здравата човешка нервна система е право пропорционална на здравето на гръбначния стълб.