Сбъдването като сила...

С Мирослав Маринов-фотографа на Проектите ми!
Когато снимките говорят сами, аз дори и да искам да кажа нещо е много по-добре да замълча. Ако не съм успял да го кажа в редовете си или „на представянето“ на дадена книга или продукт то значи ли, че не трябва да го изкажа.
Не, „трябва“! Особено ако съм изключително доволен и ми е драго да виждам красивия успех да проекта, какъвто е „Силата на пръстена“, който успяхме да реализирам чрез услугите на:

"Сладкарска Къща Жанета" и на Катя-персонално!!!
Мирослав Маринов-фотограф;
Вихра Попова-Дизайн;
Мирослав Дечев-водещ на предаването;
Izdavam.com –Издателство и печат;
Еконт-Лясковец-куриери;

Това са хората, които по различно време на различни места, от моето, спомогнаха идеята ми да има тази визия и да я покажем по най-добрият начин и това най-много ми напълни душата. А когато всичко стана факт, аз исках да извикам „Да-а-а-а-а-а-а“, успяхме! Да колективен е успехът, защото без тях, идеята ми можеше да не види бял свят. Харесва ми факта,че разбират идеята ми още в щрихите докато им я презентирам как „я бях видял“ вече в съзнанието си на творец.
Вярно, е че после се извиних на фотографа, че „не мога“ да презентирам цялостната идея пред когото и да било, а само детайлчета, преди да видя първи цялата картина. Просто защото нямам опция в Творческия процес да „захранвам“ „някого“ с идеи... нека сами се потрудят другите.
 Докато ние работим заедно, аз съм с наведена глава пред него, защото мога само да слушам професионалния му Дух, които дори не говори а натиска копчето и бам - кадъра е вече във вечността. Благодаря ти Миро, от сърце.

Някой истории описани в романи се раждат между войни и размирици, други като „Силата на пръстена“, се раждат между отказването и продължаването на автора да пише...и това да обича безгранично една изключителна жена.
С Мирослав Дечев-водещ!


За това не се оглеждам, не се почесвам, а действам... ще почивам после... И така книгата беше недовършена още когато я пратих за първи път на водещия Мирослав Дечев, да я прочете, защото за първи път „исках“ от него „да я усвои“ за да се потопи много преди предаването на 16.01.2017г., което направихме със заглавие „Следа или спомен-избираш?“ Така той докато пътува до Африка взе моя ръкопис и чете „Силата на пръстена“ – „Африка в моето сърце 3“ в самата Африка. Каква поличба само... не мислите ли?

А когато дойде време и узря корицата я изпратих на Вихра за да я сътвори, чрез което могат да се Случват нещата по-нататък. Така без нейната компетенция и магия която прилага като набор от знания, с които борави отлично, нямаше да има завършена визия на книгата!

След това печатницата с която работя от години Izdavam.com създадоха и сглобиха книгата и сега я държа в ръцете си... благодарение на Еконт-Лясковец.

В Еконт-Лясковец!
И така какво му трябва на човек? Да обича, да създава и да си кара работата по най-рационалния начин, на който е способен...като продава мечтата си всеки миг...

...защото това е новата религия на нашето време... да можем „да се продадем“ на пазара, за да постигнем целите си...


P.S.: Една добре направена снимка със запечатан много искрен момент и съпроводена от вдъхновен минимален текст, се превръща в гигантски жив билборд...на мига. А това някой го наричат идеалния изстрел-в десетката!