Африка в моето сърце -III Силата на пръстена

След шест месеца:
       
Фотограф на цялата Сесия е: Мирослав Маринов
...Само след няколко месеца си уговори час и занесе пръстена при една заклинателка на другия край на града, която да го зареди с положителна енергия, да закодира любовта ѝ в него и да може да пази от неприятности притежателя му. Понеже беше чувала от познати, че тя зареждала амулети за здраве и успех. Може би щеше да може да се справи и с някакъв си пръстен. Дълго чака пред вратата ѝ, защото имаше доста хора преди нея независимо, че беше отишла в уречения час. Но тя я извика по име, след като изпита търпението ѝ. Тя влезе вътре и отмести пердето, което ги делеше в стаята. Когато я погледна я побиха тръпки и първите и крачки бяха много плахи. Заклинателката ѝ каза да не се притеснява от нищо, тук е защитена от каквото и да било и никой няма да и навреди по никакъв начин, понеже много хора я избягвали, защото я мислели за странна. А това допълнително я улеснява в дейността ѝ. Идват при нея само хора, които наистина имат нужда от нея-ценителите.
Когато седна пред масата и погледна сферата в която заклинателката се вглеждаше, не виждаше нищо освен тяхното отражение върху нея. Но пък за това беше дошла при нея, тя явно вижда неща, които другите не могат да съзрат, или пък си измисляше. Никой няма как да разбере със сигурност флирта на живота, ако не му се отдаде изцяло и не го изживее. Първите ѝ думи, които каза тихо бяха:

Действието е воля - а покоят-съзнание!!!
...Научи се, от днес нататък когато искаш нещо толкова силно да застиваш за миг, да затваряш очи за да можеш да задвижиш силата, която ни е дадена на всеки един. Когато това стане можеш да смесиш желанието си и ако то наистина съвпада с това, от което действително имаш нужда, то ще ти бъде  изпълнено с точност до грам. Но ако се разминава дори с една прашинка, то ще остане във вечността и ти би загубила цял един живот в празно чакане и глупави надежди да очакваш от „умрял писмо“. Но за това когато видиш, че нещо не става смени го веднага и не губи ценно време, защото само то не се връща. Сега ти си дошла тук за да ти покажа бъдещето, но ти го знаеш какво е, по-добре от мен. Защото ако не промениш нищо в него поради страх-въпреки, каквото съм ти казала, то ще остане такова каквото е, че може и да се влоши. Но ако направиш някаква крачка „в страни“ и въпреки това, се страхуваш още и не виждаш път за теб, не се отказвай веднага. Защото е най-тъмно преди изгрев Слънце, но също така след това е и най-красиво. Ако не си го виждала, как би разказвала за него. Никога не се разкрива всичко на самия миг от нашето желание. Винаги има време, през което Вселената ни дава опция да размислим, дали наистина искаме това с цялото си същество. Защото ако не го искаме и тя ни го предостави, какво ще го правим... За това когато Тя види, че ние искаме конкретното нещо и не се лутаме в още сто неща, тя ще ни съдейства. Ще предостави пратката на Сътворението и тя ще дойде в най-кратък срок още в този живот. Но запомни, че „там горе“ няма такова понятие „като време“, и ако ние препираме и бързаме пратката, може да не я „опаковат навреме“. Но ако го искаме, и го пуснем от мислите си да се осъществи, може да се случи още утре. За това хората допускат грешка, че когато искат нещо, те се вкопчват в заявката си и не я пускат да се изпълни, защото я стискат и я искат сега, сякаш живота им зависи от нея и съответно тропат с крак и настояват да бъдат чути. Защото всички се мислят за важни и не могат да чакат по опашки. Но не, така не става. Искаш ли нещо пусни го да се изпълни, и то ще дойде. Без да го задушаваш вкопчвайки се в него. При духовните практики се изисква вътрешна сила, стабилност и увереност с правилно избраната цел, за да се стигне и до добрите прояви на физическо ниво. Така е, и с любовта на тази земя. Любиш и даваш колкото е нужно пространство на любовта си. За да може тя да се изпълва с порива и да ти отвръща с любов, а не с омраза. Сега извади това, сребърно бижу, което носиш в джоба си, увито в лилавата кърпичка от детството ти.“

Когато чу това, тя настръхна, защото никой не знаеше, че бе огънато в лилава кърпичка подарена от майка ѝ, преди много години. Извади го и го подаде, както беше увит в него. За първи път го показваше пред чужд човек това, което искаше да подари на човек, който...

„...Пръстена е предназначен за човек, който е най-достоен за него, според теб. И си права! Купила си не просто пръстен, а вековно бижу на над 4000г., което е  много висококачествена отливка, дори мисля, че златаря не знае какво ти е продал. Виждам, че има някакви „загадъчни символи“ от вътрешната му страна, който скоро ще се проявят при досега с получателя си. Но внимавай с този пръстен. Направи така, че той трябва да го получи при първият ден от пълната Луна. Така още вечерта, ще го остави да се зарежда, пречисти и подготви да се слее с получателя си, за да не плаче той и Земята с него. Също така, е голям късметлия, макар и да не го знае засега, щом някой му прави такъв подарък, нищо че ти скри от златаря, че пръстена е за вече пораснал човек, а не за бебе, както излъга. Освен това три дни всяка година през 6 месеца получателя му, трябва да го сваля от пръста си лишавайки се от силата му, и да го оставя в каменна сол под Лунните и Слънчевите лъчи, без да се страхува излишно за него. След това на четвъртата луна, която започва да се самоизяжда,  трябва да го измие под течаща вода и едва тогава да го постави на пръста, на който му стане. Ако има някаква конкретна цел която иска да постига с този пръстен, е хубаво да те запозная какво гласят пръстите на човек, ако бъде поставен на всеки един от тях.

Ако е пръстена се постави на палеца му, той ще предпазва сърцето му от срив, а в днешно време това е от изключителна важност. Освен това предпазва от възпалителни процеси костите, ставите, мозъка му ще е бистър и слабините му ще са здрави, за да не страда егото му.­­­

Ако пръстена се постави на показалеца му, той ще има силата да разузнава много неща свързани с много неяснотии около много събития, свързани с много хора. Ще подпомага нервната му система да работи здравословно в негова полза и да издържа на всякакви напрежения причинени от други хора, а заедно с това ще осъществява протекция върху черния му дроб.

Ако пръстена се постави на средния му пръст, той ще има изключително последователно интуитивно действие в любовта, както и нейната производителност. Ще предпазва още гръбначния му стълб от претоварване, мускулите и артериите му от спазми, които ако не се  прекалява с храната, която яде може да живее дълго.

Ако пръстена се постави на безимения му пръст, той ще помага на притежателя си да взема мъдри решения чрез бистрия си ум. Ще предпазва гърлото му и неговото изразяване, кръвообращението и цялата пикочно-полова система.

Ако пръстена се постави на кутрето му, той ще донася щедрост в изобилието на живота му, процъфтяване и успех във всяко негово начинание. Ще предпазва дихателната му система и червата от претоварване.

...Освен това преди да приключа с видението, което ми се дава за него искам да знаеш нещо, което не трябва да забравяш да му го споменеш...

„Но ти от къде знаеш, че е за мъж този пръстен - не се сдържа и попита заклинателката?“

Жено, с този въпрос ми показваш първо своя страх, проявяваш недоверие и не вярваш, че имам желание да съм ти полезна с цялото си същество. Не разбирам защо?Но ако обичаш да не ме прекъсваш докато не свърша с материята, защото мисълта ми тече и докато не свърши потока от Вселенско излияние е по-добре само да слушаш. Ако имаш въпроси си ги записвай или ги помни, и когато свърша ме питай. Мислех, че нямаше нужда да ти казвам това, но сгреших. Сега продължавам...
Да не забравиш да му споменеш, че този род пръстен не може да бъде носен от никой друг, освен от човека за когото е преназначен, защото след време ще се появят от вътрешната му страна първото име и рождената му дата. Просто така. И как тогава да го носи друг, след като ще загуби силата си. Не става. В досега с обекта на желанието ти, Вселената му помага и заключва формата му около пръста и отключва силите му, след като попие като гъба от енергията му. За силата му той ще се убеждава не само в този живот, запомни това което казвам, защото това което е започнало преди много време между вас, преминава през сегашния ви живот, но ще продължи и в следващите. Вие обаче няма да можете да се разберете дали искате да се срещате и намирате в другите, защото между вас думите са оскъдни, а чувствата изобилни за сега. Но Вселената си знае работата, която ще промени, всичко. Когато го чуеш да казва тези думи, вече ще знаеш, че говори пръстена, не той. Мъжът ти преди да умре в ръцете ти, ще те моли за прошка, ще си промени рязко лошото отношение към него, и дори няма да му направи никакво впечатление, че го е смекчил. Защото пръстена ще неутрализира вредните вибрации, които излъчва мъжа ти въобще към света и към него. За всяка несгода обвинил го преди  не е бил прав и ще се разкайва за което. Но всичко ще се промени, защото пръстена осъществява най-великата си магия по пълна Луна, тогава му го дай. Силата му е незабележима за околните но осезаема за притежателя и.
Сега можеш да питаш, каквото виждам, че искаш...“

„Аз не съм сигурна, че ще успея да запомня всичко, това е много информация за мен?“

„Не се притеснявай за информацията, ако случайно се запънеш някъде при обяснението ѝ, то събери трите върха на пръстите си - палец, показалец и среден в човчица и на мига ще можеш да пресъздадеш думите ми - каза заклинателката. И като последно за днес, въпреки, че ще се видим още два пъти с теб в този ни живот, запомни нещо за твоя лична употреба: Ако ръка ти дава, а сърцето не, искам да знаеш, че нищо не става, от само себе си. А той знае това и за това слуша сърцето си... вярвай му повече в това което прави и бъди спокойна.
Сега преди да те изпратя ще ти дам същия пръстен, но с по-малки размери за да имаш и ти такъв, за да може вашата приказка да продължи, защото любовта не достига, а омраза има за всички. На добър път и не се страхувай да опитваш. Живота е опитност, а не страх от грешки...

Учудването и беше безгранично, защото тя го видя само веднъж, а вече направи втори дубликат за мен, се замисли веднага тя!!

„Виждам, какво си мислиш, жено, но не се съмнявай в способностите ми, защото това което ти казах е едва 6% от всичко, което може да се направи за вас. Но ти не знаеш, какво точно искаш и дори забелязвам, че си объркана, как точно си мислиш, че ще го получиш! Според мен успехът, които ще постигнете е на база хиляди малки правилни и добри постъпки един към друг. А не само, защото Слънцето и Луната са съвпаднали в зодиакален план.“

П.С.: книгата излезе от печат през 2017г в началото на годината!

Фотограф на цялата фотосесия е: Мирослав Маринов
Романа Силата на Пръстена, ще излезе в началото на 2017г. Очаквайте го!