Уникални, достъпни, раздаващи се!

„Това което правим днес е важно за нас, защото ние заменяме един ден от живота си за него!“

Ние не създаваме“ нещо ново под Слънцето, но пък сме решили да го направим с много любов, страст и различен творчески подход. Освен това сме решили, че това което много хора не могат ‚да си го позволят“ финансово, защото някой ги е подвел, че са висша форма на козметика, ние сме се погрижили нашата козметика да е достъпна и да запълва нишата, но не сме пълнеж. Знайте това!

Ние не се конкурираме с никого освен със самите себе си, за това продължаваме да създаваме нови продукти и да радваме хората, докосващи се ежедневно до създаденото от нас.

Изминаха вече няколко години от как без каквито и да било усилия, напрежения и дискомфорт сме  постигнали първичната разпознаваемост на продуктите и услугите ни. Не сме се бутали на опашки, за да ходатайстват за нас. Не сме „карали“ продуктите ни „да крещят“ от нечии рафт или пък да ви съблазняват. Те се рекламират първо от ‘уста на уста‘, после в сайта ни и не „наблягаме“ на агресивност „с цел купете си от нас(умоляваме ви), а ние после ще си почиваме на о.Бали(за ваша сметка)!“ Не! Ние правим всеки ден малки стъпки през последните 5 години, за да сме тук днес. Което далеч не значи, че не познаваме трудностите на цялостния процес от зараждане на идеята до това, което виждаме всички-сега! Подобряваме, това, което можем, за да ни има, дишаме тежко, когато сме под жаркото слънце на нивата, радваме се на дъжда, когато напоява, майката Земя, но и очакваме всеки нов ден за да вдишаме ароматното Беломорско течение(въздух), довяващ го вятъра от далече, с някаква цел. Нашия стимул за живот!

Продуктите ни са  свободолюбиви, нетипични за географската дължина и ширина, но са пълнометражни и изпълнени с живот. За сега сме с кратка история,  но това което сме проектирали вече за бъдещето, изживяваме всеки ден в настоящето за да „натрупаме“ стаж и повече достъпност! Ние даваме всичко от себе си за да сме добри, но не си губим времето да го доказваме напразно!


Рекламен текст относно Продуктовата Гама: Beaty Herbal Set!