Да напуснеш о‘чертанията на Страната!

Когато създадох "Маслото от Джоджен" не съм мислил, че то така напористо ще напусне  о‘чертанията на страната. Също така създадох страницата на Маслото с цел да популяризирам първо продукта, а после и още няколко създадени след него.

Достоверността на нещата в страничката  на "Маслото от Джоджен" и продукта са на база: „Който иска намира начин, който не иска си намира причина!“ ...и едно малко допълнение към предното изречение. Не доказвам на никого нищо за нищо. Все някаква вяра е останала в човечеството за да може да прецени, че това което аз споделям, правя и създавам е истинско. За това казах, че не се ангажирам да доказвам на никого нищо за нищо на света.
Всичко което се случва под шапката на програмата ©Sprint Tolerans! Е създадено с много любов,радост и са закодирани няколко неща. Едно от тях е  да разбере човечеството  за продуктите чрез своята интуиция, а не консуматорските си лиги, капещи от пренасита. Както аз така и всичко, което е около мен е енергия, която имаме желания да я сгъстим или направим на пух и прах когато не е според нашата цел.

Прецених, че съм от онези хора, който могат да причиняват нещата да се случват и заради това те си се случват. Не ги бутам, не ги насилвам, просто правя всичко това с любов. По някога повече, по някога  още повече и така. Пролетта настъпи и с нея всеки един човек на тази земя иска да кацне късмета или сполуката на рамото му, но не си е мръднал пръста. А за да се покаже маслото в шишето има няколко неща: Садене, поливане, плевене на трева, израстване, бране, сушене, складиране и приготвяне на маслото и всички други неща. Кал, пот, сополи и други характерни раздразващи причини на съзнателно ниво. Но какво от това. Никой не каза, че всичко е идеално и е добре за лъскавия имидж на колата ми.

Запрятат се ръкави и се бачка, за да стигне човек до това, което се цели толкова силно. Целта е тук пред мен и ме подтиква всяка сутрин да си отварям очите, да плевя доста плевели причинителите за неуспеха в живота ми, след това плевелите в градината. Не оставайте с впечатление, че съм голям градинар, не уча се още на много неща, но не се срамувам да кажа, че създавам. Защото отворих бездна за консумация на продукцията ми. Сега бих желал да я запълня и съобразя с желанията на хората. След като това стане преминаваме на другия етап... Обогатяване на асортимента! Избрах този живот за да действам, а не да бездействам...това е само пояснение!


Нищо, не идва само от само себе си и аз не съм от тези хора, които биха продължили само да чакат. Аз действам, защото знание без действие е бреме, не радост! Аз си вярвам, а дали някой друг го прави...това не е моя грижа!

Имам само един апел към хората посещаващи страницата, сайта и мен: Моля ви представяйте се без да ви питам кои сте и какво искате от мен. Ни ми стойте като мними образи в обсега, защото веднага ви махам. Аз от публика нямам нужда. Имам си достатъчно.