Незабравими мигове...от началото!

Помня много добре мигът, когато търсех толкова с какво да изпъкна. След това търсех, това с което вече съм изпъкнал в каква опаковка да го покажа. Да то е изключително съдържание и не е никак за подценяване.

Много дълго време търсих подходящ съд. Намирах много, но не ми бяха по джоба. Не се отказах да търся и така с времето намерих. Предложиха ми бяло шишенце. Но колкото и да ме ласкае бялото на шишето, то не е от най-подходящите ми цветове относно продукта ми. Така аз не спрях да търся нещо, което наистина да отговаря. Така се успокоих, че нищо не намирам...и знаех, че от някъде ще се появи подходящата обвивка. Ето на стъклото отново е пред очите ми. Няма нищо по-красиво от него. Вярно е намаля се грамажа с това, но пък бих компенсирал с друго.

С това шише преустановявам работата с бялото такова и го прехвърлям с тъмното стъклено шише. Всичко онова, което го имам като количество го пускам с новата промоция за месец „Май-2014г“. Възможно е най-накрая да кажа, че съдът е за да достига маслото до крайния клиент и не е нещо кой знае какво.  По-важното е „Маслото от Джоджен“ никога да не спада в качеството си...(много скоро ще оповестя и още важни подробности относно него и как то достига до крайните точки на света-просто така).

Така, че бих искал да знаете, че най-вероятно скоро след изчерпването на бялото шишенце ще бъде заменено със стъклено. Много промени и обновления се задават, което може само да ме радва, защото, „мозъкът ми щрака“ на различни посоки и не намира мира докато не намери най-доброто, на което е способен за да завърши този цикъл.
                                                                                                 
                                                                                                                 ©Sprint Tolerans!