За светлината по пътя...


Всяко едно нещо се повтаря минимум по няколко пъти. Всеки в даден момент от живота си се „събужда“ и иска да бъде себе си а до сега не е бил такъв и си иска своето като другар, който да го разбира след като се е променило нещо. В един миг се започва едно лудо търсене на подходящото ново амплоа и ако се намери е добре, а ако ли не настъпва нова истерия. Все едно ако постигнеш нещо задължително трябва медал да ти се даде, защото само едно вътрешно удовлетворение не ти е достатъчно.

След настъпването на времената от 1994г. насам много хора се събудиха и искат да се срещат със себеподобни, който наистина някой от тях са водачи и раздават светлината си дори без да говорят. Споделянето по някога се явява всичко, защото тук вече вибрациите са светли и радват душата напълно. Обръщането на вниманието от към негативността на дадена личност допринася за отдалечаването от нея колкото се може повече, защото никой не иска да се събужда в мрак и го заливат с помия.  И когато осъзнаеш и осезаемо усещаш негативизма на любимия си искаш промяна. И когато попаднем в дилема дали да се освободим или да останем не дай си Боже да изберем да останем и да потъпчем вътрешния порив, който ни води. А интуицията може да се къса да крещи в нас, че промяната е задължителна, защото живота е за това да се живее, а не да си роб на догми, чувства и т.н.

Случвало се е милиони пъти един от двамата да се „събуди“ или обърне към някаква духовна практика и другия да се чувства заменен и забравен, което далеч не е така, защото ако ние не се развиваме, а „циклим на едно място“ е много зле. В такъв миг ако продължаването на съпротивление и отказ за разбиране на търсещия е по-добре човек да си тръгне и да следва наистина своя път без капка вина за раздялата им. Средната душа няма нужда да те ограничава в нищо а иска да бъдеш себе си и да следваш собствените си стремежи и да твориш, както никога до сега.

Не можем да чувстваме вина за това, че сме се „събудили“ а нашия любим е „заспал“ още и би трябвало да се освободим от страха за несигурните времена, защото и това е илюзия. За всичко им надежда стига да не потъпкваме интуицията си. 
Всичко се свежда до нашия личен избор, който е свещен и за нищо на света не би трябвало да го потъпкваме. Щом мога да практикувам своите духовни практики или йога и не ощетявам никого с това значи това е част от пътя ми. А ако това е проблем в отношенията ни по между ни значи нещо ще се промени и то веднага. Единия не може да живее излишно за другия и да го тика „с багера“. Вместо да давате доброволно да ви източват енергията по-добре се вземете в ръце и променете това веднага.
Ние сме творци на собствения си живот и никой не може да доминира по този отрицателен начин над нас и да ни затруднява свободното дишане. Когато има мир и любов всичко е разрешимо в житейския пъзел.

Запомнете едно: За една душа веднъж усетила порива на вечността е невъзможно да бъде укротена или да бъда държана в житейска клетка. Тя жадува своята свобода….

Събуждането по някога става за сметка на изгубеното време. Също така то става и по различно време и не съвпада с другия до нас. Но когато и двамата могат да бъдат себе си във връзката си това е нещо голямо и велико. Ако можете да осъзнаете, че всеки един живот е дар и този дар да бъде поднесен към другия подобаващо няма как да не остане незабелязано.

Какво място щеше да е земята, ако я нямаше любовта помежду ни, запитали ли сте се?