Какво е Deja vu...


Какво е Déjà vu?

Déjà vu  е интуитивно изживяване, което се случва на много от нас-без да ни пита. Самият израз произлиза от френски което означава „вече видяно”.

„Когато това се случва пред очите ни изглежда, че предизвиква паметта ни да си спомни, че вече сме били на даденото място или нещо, което вече сме правили и друг път. Това е специален момент на който би трябвало да се обърне внимание на това, което се случва за да можем да извлечем специален урок в дадена област или да завършим това, което отдавна чака да бъде завършено”.

Едно от най-хубавите неща на това изживяване е, че не е натрапчиво а искрено и твърдо и се появява по естествен път. Проявете своите разследващи способности и доведете до край това усещане, защото то за да се появи има защо въпреки, че на пръв поглед изглежда странно и необосновано.

Когато пишех книгата си „БАТ ЯМ”-Момичето на Морето изпитах именно това усещане, че вече всичко ми е познато което пиша. Дори не съм бил още в тази страна, но и това ще стане.

За мен е важно, че се докоснах до това състояние още като дете макар, че не знаех до преди години, какво е това и не знаех как да си го обясня…