Визуализация срещу Визия!!!


                     Визуализацията срещу Визията: Каква е разликата!!!
Визуализацията и Визията включва използването на активното въображение, докато си почивате. Когато можете да си представите вие можете да разигравате много сценарии във вашето психo студио. Едното от тях е проекция на даден момент в бъдещето. Визуализацията и Визията често пъти се предполага, че означават едно и също нещо тъй като включват изображения в идеална представа за себе си в нашето бъдещето.
В началото не осъзнавах, че има разлика между визуализацията и визия и просто смятах, че са едно и също нещо, но неса. Понеже четях и гледах филми, от който ставаше въпрос, че понятията са взаимно заменяеми. Едва на скоро от две години разбирам, че двете неща са различни.
Ползата от разбирането на разликите, който са пред очите ви предполага високо разбиране за материята, себе си и по този начин се издига и вашия успех. Вие в един миг разбирате, че е толкова просто да седнем и да си представим идеалната картина за нещо в живота ни.

Какво е визуализация:
Визуализацията е единствен процес. Трябва да отделите няколко минути за да можете да визуализирате. Чак когато сме овладели стреса и напрежението  чрез релаксация можем да достигнем до нужното алфа ниво. След това вие се позовавате на своят ум и изваждате желаното състояние, което искате в бъдещето. Винаги има и вариант на суха  тренировка, която може да е с вътрешното ти духовно ръководство, лечение на чакра центровете, почистване на отрицателната енергия, която след като е свързана може да отвори още повече вътрешната си мъдрост.

Какво е Визия:
Визията е жив процес на планиране, която ще ви отведе до по-дълбоко самопознание. От тук нататък вие се съобразявате само с творчеството си и така ставате по-силни. Разработването на всичко във вашето сърце ще ви даде отлична визия и възможност да впрегнете всичко в голям потенциал към целта си. Единствено само сърцето има значение за вашата визия. Вие сами избирате живота, който искате да имате. С визията вие можете да активирате своята мечта, което да ви помогне тя да се прояви.

За да можете да проектирате добре живота си би трябвало да познавате себе си добре и чак след това да проправите самостоятелен път. Всеки иска за себе си да може да проектира живота си по най-добрият начин. По някога само активното въображение не е достатъчно за да си представите идеалната картина. Никога не би трябвало да приемате картината на някой друг за своя и това, в какво вярва другия, а ти не желаеш да повярваш. Не винаги искаме едно и също нещо като другият: спортен автомобил, бунгало с басейн, романтичен партньор, успех и признание и т.н. Не би трябвало да се залъгваме в това, че с изпълнението на мечтите на другите в нашия живот и ние ще сме щастливи. И нека поясним нещо: след като прекарате известно време в спокойствие за да можете да получите по-дълбоко вътрешно осъзнаване, можете да объркате визуализацията с дрямката или сън и да се заблудите, че това е което искате. Нямали подходящия резонанс в съзнанието ви, вие изпращате противоречиви послания към Вселената и тя няма, как да действа, когато вие не сте центрирани. А и ако не сте се научили да запазвате фокуса си към дадената цел сте меко казано-загубени.

Поради тази причина е от изключителна важност да се съобразявате със сърцето си. Центърът на вашата Вселена е сърцето ви и би трябвало да я следвате и да правите само това, което ви е приятно. Нашата визия за пред света се състои в това, че би трябвало да можем да изразим своята уникалност по най-добрият за нас начин. Хванете се за тази визия и впрегнете законът за Привличането за да внесете в живота си всичко необходимо за да се чувствате още по-добре.

Благодаря ви!!!