Обичам живота си...


Заради силата в мен обичам живота.

I Love My Life
Където и да сте, каквито и обстоятелства да са ви връхлетели, каквото и да е пред вас и зад вас винаги си казвайте: „Обичам живота си”. Кажете го искрено и чисто без да шикалкавите.

„Повярвайте, че живота си струва да го живееш  и с вярата ще допринесеш  това да стане факт”.

Можели да свържете живота си с това просто изказване: „Обичам живота си”.
Винаги помнете, че имате избор:

-Вие не можете да живеете постоянно в миналото си, което е било вчера,  забравете всички ваши грешки, който сте допуснали-опростете си ги.
-Или променете всичко като си спомниш всички красиви неща, който са ти донесли радост, усмивки, смях и са направили денят ти прекрасен.  Изборът е изцяло твой.

В сегашния миг не ви остава нищо друго освен да се съсредоточите върху личните ви настройки за уважение и нещата, който обичате. Променяйки своята настройка и оценка ще се промени всичко около теб и заобикалящата ви среда, просто само трябва да се случи всичко-промяната. Просто може да забележите всички красиви неща, който ви карат да се усмихвате и карат сърцето ти да пее и от това да се чувствате радостни.

Едно е сигурно в това: „Не можете да имате отрицателни мисли в ума и да имате положителен живот”.

Вие трябва наистина да си станете най-добрия приятел на когото можете да се опрете и да разчитате винаги и по всяко време.

Хубаво би било да запомните, че само положителните мисли и щастливата визия, която излъчвате може да придаде оптимистичен вид на живота ви, а не само да съществувате. С отваряне на сърцето си вие казвате „Да” на живота и Универсума.

Живота е безценен дар и не губете време да бъдете нещастни. Приканвам ви да: Обичайте живота си и да не си позволявате мигове на отрицание…

Споделете това с приятели, ако ви е харесало. То е за това. Всички мой статии в блога ми са за общо-човешко ползване и никой не може да слага ръка върху тях.