4-ри етапа на безкрайно творчество


Живота е творение на вечността, любовта и творческия гений. Това е най-добрият показател тъй като самото човечество търси собствената си съдба, но живота някъде между другото продължава и човешкия потенциал е готов да се развива напълно съзнателно.

Творчеството е способността на живота да ни поддържа в изправност. В крайна сметка, времето е най-съществения фактор на съдбата. Когато душата е готова да се срещне с нея тя се отваря за да се влее в нас.

Тези, който са имали продължителен творчески потенциал са изпитали силата на себеизразяването и са разбрали, че колелото на живота винаги се движи и създава модел, на който ние можем да подражаваме съвсем спокойно. Но за да се случи това ние трябва да сме свързани съзнателно с живота си.  Когато комбинирате вашата уникална същност с потока от дишане вие откривате своята безкрайна уникалност, което е показател за вечното движение на потока от енергия в нас. Много от нещата се коренят в дишането; Дишаш ли живота е в теб-приятелю.

За човечеството това владеене на този основен жизнен процес е ключът към постоянно революционно творчество и създаване на иновации. 4-ри стъпки гарантират творчеството, че може да бъде подхранвано. От едната страна това е прост процес, но от друга страна е предизвикателство. Фокус, дисциплина и съзнателен живот се превръщат в най-добрите съюзници  за изпълнение и запечатване на нашия успех.

1-Бъдете готови да се разтворите…
Готовността за еволюцията е моментът на нашата самостоятелна интуиция, която ни кара да се чувстваме, че трябва да се отдадем. Това е толкова интроспективен  момент, който носи голямо чувство на дисциплина свързана с и извършено от нас. Прекрасното споразумение между сърцето и разумът, че емоционалната и психичната оценка е от съществено значение, която винаги знае правилната посока на нашия път. Чувствата са нашият вътрешен компас тъй като те показват вътрешното ни усещане за самите нас и ни дава незабавна обратна връзка на това, което сърцето ни чувства по отношение на личните ни страхове или комфорт. Но готови ли сме да се слеем със самите нас сме готови да получим яснота от божественото, което ражда следващото видение и нашата следваща стъпка на личното ни самоопределяне.

2-Бъдете готови да се отпуснете
След като умът ни направи всеобхватна оценка „на стаята” в която сме е необходимо активно движение напред, където се придвижваме до системата от вярвания, който са били стари и сега е дошъл мигът да бъдат пуснати и да бъдат заменени с нови в нашето лично пространство.  В пространственото спокойствие на умът се ражда въображението  и бива подхранвано от нови и свежи мисли които запълват празнотата ни. Тъкмо това е същността на идеята към фокусираните ни намерения, проучване, планиране, писане и организиране на целия ни живот.

3-Да сме отворени да приемаме…
След като разберем, че творческия процес не представлява рамка би било добре да отворим сърцето си, както Вселената го прави за нас. Тя е нашия създател и стълб на живота ни и едновременно наблюдаваме своя театър където можем да се погледнем от страни да дирижираме своето планиране и да организираме своя ресурс от енергия за да може да се фокусираме. Това е предизвикателство за умът, защото тази стъпка изисква огромна вяра в неизвестното което е пред нас и трябва да вложим мощно доверие в добротата, която не заобикаля. Пространството, което населяваме е за всички и би трябвало да бъдем благодарни и смирени което е един тест за нас самите. Мостът на създаването се ражда от познатото към непознатото и в една точка се срещат в най-чистия си вид. Там си откъснат от всички очаквания, защото самият мост е създаден от чиста вяра и самоувереност.

4-Бъдете сигурни и се прегърнете…
След като се утаи процеса на възприемчивост и намерим синхрон с пътя си, Вселената ще се свърже с нас, чрез душата ни и ще създадем собствената си съдба. Ще попаднем на хиляди знаци по своя път, но нашата работа е да свържем точките и да създадем възприемчивост на фините съобщения, който получаваме. Всеки знак дава представа за творчеството, което е пряко свързано с развития творчески гений в нас, който по някога дреме. Преданото сърце и благословията в нейната цялост е нещо силно, което тя може да предложи решение на всеки един случай в нашите дни…Обучението на умът, което ни помага да погледнем отвъд обстоятелствата и да ни разкрие модел за действие е от съществено значение за всеки творчески гений.


Животът продължава когато всичко живо е концентрирано към пълноценното съжителство между мисли, чувства и действия, в което човечеството има голям опит. Ние всички имаме роля тук на тази Земя и сами сме си отговорни за нашата съдба, но също така сме отговорни и за колективната съдба тъй като сме свързани. Където е нашата енергия там е и самата концентрация за живот в нас. Не е нужно да си мечтател или лидер за да управляваш потока от енергия, а е нужно сърце за да можеш да уловиш и канализираш енергията, която ще предадеш на света.