"Енергиен комплекс"


развитие:

Единствено само с разширяване от вътре на вън можете да  покажете на себе си, че можете. Всичко се случва вътре в нас и никога извън нас. Докато във външния свят нещата се случват обратно от вън на вътре. Както вече ви е известно, че за да има някаква материализация на дадено нещо то се е случило поне два пъти. Един път в ума и мислите на човек и чак тогава „ако” му се отдаде може и да го реализира.

Ето тук си позволявам да дам за първи път моя комплекс от няколко движения на тялото, който наистина действат, не само, защото аз го казвам. Показах ги на моя приятелка и тя ги пробва с мен. Харесаха и и въпреки, че беше в месечно неразположение, и подействаха добре. Харесаха и и поиска да ги има и да си ги прави. Нямах си и на идея, как ще и ги запиша, и предпочетох да и ги заснема, защото камерата ми беше под ръка. Сутринта ги направихме заедно за втори път и след това напълно любителски ги заснехме с нейна помощ. Та искам да кажа с това, че благодарността това да се случи е за нея, защото дори не мислех да ги показвам скоро, но ето те поеха своя път щом ощастливиха някого пред очите ми.
Едни напълно прости движения и раздвижващи кръвта, лимфата и личната ни енергия и повишаването на нашата работоспособност на мига, а не някога след време. Всичко се случва сега на мига след употребата на комплекса. Той е лек и не натрапчив с не кой знае какви сложни движения. И понеже е простичък може и да бъде подценяван, но това не е моя работа да си призная. За мен той е дар още когато го ползвах след като приключих с бойните изкуства и го принесох в йога заниманията си.

Също така моя приятелка от Плевен когато дойде на моя час по йога когато правих опити за преподаване на такава в Горна Оряховица тя каза, че въпреки студа в залата доста добре си е загряла тялото и сеанса и е протекъл много леко след това. Успяла е да се наслади на йога и намери голяма разлика в загрявката, като съпостави заниманията и в града от където идва. За мен това си е добро признание и то си се случва от само себе си, без насилие.

Ето тук ще покажа нагледно как само в за 2-4 мин. от нашите 24 часа дадени за деня, можем да създадем една прекрасна живина на нашето тяло, което със сигурност ще ни се отблагодарява с  живот и здраве. Насладете се и се забавлявай те..