разтълкувано от нея...


разтълкуване от нея


...Допитах се до Диана, какъв е този знак, които сънувах и тя ми каза отговора след два дни ето го: 
Пита ме но сега дойде времето да ти кажа!
1.Послание от Висшия разум-Абсолют!

2.В най-скоро време настъпва за теб нов етап на духовно-полево развитие, с ясно подчертан  ескалативен  фактор на непрестанен и непресъхващ растеж!

3.Избран си да вървиш по Духовния път, като представител, посланик и водач /лидерски позиции/!

4.От  теб се очаква цялостност и завършеност на езотеричните и фини структури, а достъпа до хората ти е с метафизични послания!

5.Подсещат те, че можеш да го правиш до безкрайност /визирам космическия знак 8, които също означава навлизане на информативно, астрално ниво с други думи  ще си „врата за тях”, преминалите отвъд нашия свят, те не обичат да ги наричаме по друг начин, като цяло светът на Невъплащението/!

6.Помни, че хармонията и любовта са водещи и това обозначават  „ченгелчетата”  ляво и дясно. И, че трябва да избереш Средния път-на баланс и безпристрастност към нищо и никого!

7.Видимо разчетен „ключ” /познат ни от петолинието на нотите/, означаващ  Отключване на нов творчески етап, основан на Божествената музика, псалми и класика/. И накрая ще ти споделя, че всичко това е знак за Избор и дефакто ти решаваш дали ще продължиш така?  Принципа на свободната воля, стремително и  трудно е, но е Постижимо! 
А и да ти кажа, че този знак трябва да е лого на твоята медия, значи символ от сега нататък: Код защита! /Беше първоначално за теб, докато го дешифрираш и осъзнаеш, не биваше да бързаш да го споделяш…/. Мир и любов.
                                                                                                                      От Диана/Луна/ Димова